Univerzalna kuhinjska naprava Feuma
- Predelava mesa, sadja in zelenjave
- Izdelana iz inoxa
- Izredno zmogljiva naprava za velike kuhinje
- Vrhunska kvaliteta
- Enostavna in varna uporaba
- Širok izbor nastavkov in dodatkov
- Zagotovljeni najboljši rezultati
- Dolga življenjska doba
Pogonska enota AE 20-2
- Glavno jedro univerzalne naprave
- Ohišje iz inoxa
- Magnetno varnostno stikalo
- Dve hitrosti in pulzni gumb
- Ročka za menjavo nastavkov
- Zaščita pred preobremenitvijo motorja
- Električna napetost: 400-3N/1,3 – 1,9 kW
Podstavek na kolesih
- Stabilna konstrukcija narejena iz inoxa
- Trije gumijasti koleščki
- Zavora
- Enostavno transportiranje
- Dimenzije (ŠxGxV): 1100 x 770 x 620 mm
Predelava sadja in zelenjave
Delovna baza – deluje kot pritrdilna enota za različne nastavke. Narejena iz inoxa in primerna za pranje v pomivalnem stroju.
Nastavki
- Nastavek za rezanje
- Lijačni nastavek
- Nastavek za mešanje, stepanje in gnetenje – planetarni mešalec
- Nastavek za mletje mesa in zelenjave
- Nastavek za mehčanje zrezkov in rezanje na trakove
- Nastavek za mletje
Diski in cilindri
Nastavljiv disk / ravno rezilo
- Za fino in grobo rezanje zelja, kumar, čebule, ...
- Nastavitev rezila od 0 do 8 mm
- Kapaciteta: od 200 do 450 kg/h
Nastavljiv disk / zobčasto rezilo
- Za fino in grobo rezanje zelja, kumar, čebule, ...
- Nastavitev rezila od 0 do 8 mm
- Kapaciteta: od 200 do 450 kg/h
Disk s tremi rezili
- Za rezanje trdega zelja, čebule, kumar, redkvic, ...
- Tri variante rezila: možen rez 1, 2 ali 4 mm
- Kapaciteta: 150, 350 ali 450 kg/h
Disk s tremi srpastimi rezili
- Za rezanje mehkejše zelenjave in sadja, kot so paradižnik, kuhan krompir, kivi, por, čebula, ...
- Tri variante rezila: možen rez 2.5, 4 ali 6 mm
- Kapaciteta: 200, 300 ali 400 kg/h
Disk z ukrivljenima reziloma / nazobčano rezilo
- Za rezanje kumar, paprik, pomaranč, paradižnika, gob, ...
- Debelina rezine je 6 mm
- Kapaciteta: 350 kg/h
Disk za ribanje sira
- Za ribanje različnih vrst sira
- Dve variante rešetk: 3 in 6 mm
- Kapaciteta: od 230 do 450 kg/h
Disk za ribanje surovega sadja in surove zelenjave
- Za ribanje surovega sadja in surove zelenjave
- Šest variant rešetk: 1.5, 2, 2.8, 3, 3.5 in 4 mm
- Kapaciteta: 150, 200, 230 ali 370 kg/h
Disk za debelejše ribanje surovega sadja in surove zelenjave
- Za debelejše ribanje surovega sadja in surove zelenjave
- Štiri variante rešetk: 5, 6, 7 in 9 mm
- Kapaciteta: 450 kg/h
Disk za ribanje krompirja, korenaste zelenjave ali trdega sira
- Za ribanje krompirja, korenaste zelenjave ali trdega sira
- Dve varianti rešetk: 3 in 4 mm
- Kapaciteta: 400 kg/h
Disk za rezanje na trakove
- Za rezanje krompirja, korenja, kolerabe, zelene, repe, ...
- Šest variant rezila: 2x2.5, 3.5x3.5, 5x5, 5x7, 7x7 in 7x10 mm
- Kapaciteta: 120, 150, 200 in 230 kg/h
Nastavek za kockasto rezanje
- Za rezanje zelenjave na kocke
- Štiri variante kock: 8x8, 10x10, 16x16 in 20x20 mm
- Štiri variante rešetk: 1.5, 2.8, 3.5 in 4 mm
Cilinder za drobno drobljenje
- Za drobljenje jabolk, korenja, oreščkov, čokolade, ...
- Štiri variante rešetk: 1.5, 2.8, 3.5 in 4 mm
- Kapaciteta: 150, 350 in 500 kg/h
Cilinder za piriranje
- Za pripravo juh, omak, pirejev, pasiranih jabolk, ...
- Štiri variante rešetk: 1, 1.5, 2 in 3 mm
- Kapaciteta: 250, 300, 350 in 500 kg/h
Planetarni mešalec
- Mešanje, stepanje in gnetenje
- Od stepene smetane do testa za pico
- Na voljo v štirih velikostih: 10, 15, 20 in 40 litrov
- Robustna in kvalitetna konstrukcija
- Mešalec vključno z metlicama za mešanje, stepanje in kavljem za gnetenje
- Zaščita proti špricanju
- Posoda iz inoxa
Naprava za mletje mesa in zelenjave FW 82 GSF
- V celoti iz inoxa
- Enostavno čiščenje
- Vključno z polžem, nastavki in noži
- Elektromagnetno varnostno stikalo
- Zmogljivost: do 400 kg/h pri nastavku z luknjicami 5 mm
- Na voljo različni nastavki: 2, 3, 5, 8 in 13 mm
Tehnični podatki
Tehnične specifikacije | |
Električna napetost | 400-3N |
Električna priključna moč | 1,3 / 1,9 KW |
Teža | 33 kg |
Splošne značilnosti | |
Garancija | 1 leto |
Dimenzije | |
Zunanje dimenzije (ŠxGxV) | 520 x 400 x 230 mm |