Kontaktirajte nas: 031 396 806
V primerjavo

Pacojet 2, mikro pasiranje svežih ali zamrznjenih živil pod nadtlakom

Pacojet 2, mikro pasiranje svežih ali zamrznjenih živil pod nadtlakom

  • Šifra: PJ-XXX02
  • Proizvajalec: Paco Jet

Pacojet 2, mikro pasiranje svežih ali zamrznjenih živil pod nadtlakom

Pacojet 2 je nepogrešljiva naprava, sodobnih – modernih profesionalnih kuhinj, predvsem v hotelih, restavracijah, šolah, vrtcih, cateringu, saj se z njegovo pomočjo prihrani  na času, delu in seveda ekonomičnosti.  Omogoča,  da  se lahko globoko zamrznjena živila  seklja, drobi, melje, meša, stiska in pripravlja razne pireje brez odmrzovanja. Kuharski mojstri z njim torej z lahkoto ustvarjajo gladke mousse, juhe, omake, nadeve, deserte, kreme, sladolede, paštete… Uporablja  pa se lahko tudi za pripravo svežih nezmrznjenih živil. Ohrani se okus in naravna barva živil.


Vključno:
- posoda  s pokrovom, 2 kosa (kromovo jeklo/bela plastika),
- rezilo, standardno srebrno-siva (nerjaveča kovinska litina),
- zunanja oz. zaščitna posoda (črna plastika),
- zaščitni nastavek ’’Spray guard’’ (črna guma),
- obroč za splakovanje (zelena guma),
- čistilno tesnilni obroč (modra guma),
- čistilne, vrtljive krtače (modra plastika),
- lopatica (kromovo jeklo),
- knjiga receptov

Tehnični podatki

Tehnične specifikacije
Električna napetost 230-1N
Električna priključna moč 950 W
Hitrost Motor: 6000 obratov/min Nož: 2000 obratov/min
Temperaturno območje Idealno pri -22°C
Teža 15,7
Kapaciteta 1 l
Dimenzije
Zunanje dimenzije (ŠxGxV) 182x360x498 mm

Imate vprašanje?

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

Z oddajo vprašanja se strinjate z Izjavo o zasebnosti.

×