Pacojet 2, mikro pasiranje svežih ali zamrznjenih živil pod nadtlakom
- Šifra: PJ-XXX02
- Proizvajalec: Paco Jet
Pacojet 2, mikro pasiranje svežih ali zamrznjenih živil pod nadtlakom
Pacojet 2 je nepogrešljiva naprava, sodobnih – modernih profesionalnih kuhinj, predvsem v hotelih, restavracijah, šolah, vrtcih, cateringu, saj se z njegovo pomočjo prihrani na času, delu in seveda ekonomičnosti. Omogoča, da se lahko globoko zamrznjena živila seklja, drobi, melje, meša, stiska in pripravlja razne pireje brez odmrzovanja. Kuharski mojstri z njim torej z lahkoto ustvarjajo gladke mousse, juhe, omake, nadeve, deserte, kreme, sladolede, paštete… Uporablja pa se lahko tudi za pripravo svežih nezmrznjenih živil. Ohrani se okus in naravna barva živil.
Vključno:
- posoda s pokrovom, 2 kosa (kromovo jeklo/bela plastika),
- rezilo, standardno srebrno-siva (nerjaveča kovinska litina),
- zunanja oz. zaščitna posoda (črna plastika),
- zaščitni nastavek ’’Spray guard’’ (črna guma),
- obroč za splakovanje (zelena guma),
- čistilno tesnilni obroč (modra guma),
- čistilne, vrtljive krtače (modra plastika),
- lopatica (kromovo jeklo),
- knjiga receptov
Tehnični podatki
Tehnične specifikacije | |
Električna napetost | 230-1N |
Električna priključna moč | 950 W |
Hitrost | Motor: 6000 obratov/min Nož: 2000 obratov/min |
Temperaturno območje | Idealno pri -22°C |
Teža | 15,7 |
Kapaciteta | 1 l |
Dimenzije | |
Zunanje dimenzije (ŠxGxV) | 182x360x498 mm |